Rania se lansează cu melodia Numai Noi
2022-09-23 15:39:51

În această toamnă România mai cunoaște unnume nou în lumea muzicală. Este vorba de micuța artistă Rania (Rania Luhan), originarădin București.

La doar 6 anișori, noua artistă debutează cu piesa Numai Noi, o melodie compusă șiprodusă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, alături de echipasa muzicală, din Spania. Din spusele acestuia: Rania este o fetiță foarte carismatică și plină de energie, sunt foarte fericit că face parte din familia noastră muzicală, #ELRaduProject. Din clipa când am cunoscut-o am simțit că putem crea lucruri minunate împreună. Așa a apărut piesa Numai Noi, o melodie ritmată, cu mesaj pozitiv și sound fresh, compusă exclusivpentru ea.”

Și ca impactul creației muzicale fie maiputernic, la această piesă s-a filmat și un videoclip foarte colorat și drăguț, în care o vedem pe tânăra interpretă, însoțită de tatăl ei, pe platoul de filmări, cât și de alți copii, care facparte dintr-un studiou de dans. Filmările s-au desfășurat în zona municipiului Constanța, videoclipul fiind produs și regizat de către Dan Mihai Lupescu.

Rania este elevă în clasa 1, la Cambridge School of Bucharest, o fire foarte prietenoasă, cu abilități de lider între colegii de la școală, extrem de sufletistă și altruistă. Micuța artistăadoră evadeze în grădina bunicii, să se joacecu animăluțele, atunci când are timp, pe lângăorele de canto și de dans.

Îi urăm succes!

Acestea fiind spuse, aștept părerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *