rareș și JUNO topesc inimi cu Foc
2023-05-05 16:24:30

Topește-mi sufletul pe loc…

Focul e cel mai puternic element al naturii, așadar, când se întâlnește foc cu foc, nu are cum să nu iasă atmosferă. Prima colaborare dintre rareș și JUNO combină ritmuri de Afrobeats și Pop cu flow-ul incomparabil al celor doi, pentru a te face să dai volumul mai tare. ,,Foc” vorbește despre o prezență feminină magnifică, care captivează și care are puterea de a topi chiar și cele mai reci inimi, o declarație pe care orice fată și-ar dori să o primească.

Piesa a fost scrisă de rareș și JUNO, alături de Florin Boka Feenom și Răzvan Sofronescu. De producție s-a ocupat Feenom. Fanii artiștilor au, de asemenea, parte și de un videoclip instigator la voie bună și fun, regizat de Anton San, cu ajutorul lui David Mogan ca DOP.

 

,,Mi-am dorit mult să fac o piesă de vară, afro. În general, am scos piese mai triste și am crezut că o să-mi fie greu să ies din zona de confort. Fast forward, am ajuns în studiourile HaHaHa într-o sesiune cu JUNO și ce să vezi, a ieșit o piesă foc! Chimia a fost foarte bună, am terminat-o foarte repede, a curs natural. Nouă ne place mult, chiar credem în ea, dar acum piesa e a publicului. Ce să mai, sperăm sa aveți o vara FOCCCCC🔥🔥” ne spune rareș.

,,Piesa <<Foc>> a luat naștere într-o zi în care rareș ne-a făcut o vizită la HaHaHa Production, ca să avem o sesiune de scriere împreună, fără să avem o direcție exactă despre ce piesă vom face sau pentru cine. Am avut o chimie extraordinară în studio, am făcut piesa în forma în care e în vreo 2-3 ore, cu producție cu tot. Mulțumim Feenom pentru o producție <<Foc>>, HaHaHa Production, Global Records și n-am cum să uit de managerul lui rareș, Andrei Cojan, care era în studio în momentul în care am scris piesa, iar când a auzit instrumentalul, ne-a spus că vede <<foc și gheață>> pe instrumentalul ăsta și așa ne-a și dat <<FOC>>. Trebuia să se întâmple totul.” ne spune JUNO.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards. În plus, acesta a avut un succes extraordinar pentru rolul principal din pelicula ,,Romina VTM” și colaborările muzicale realizate pentru soundtrack-ul acestuia, cu Bogdan DLP și Nicole Cherry. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO, pentru piesa ,,Sâmbătă seară” reprezintă un real succes, atingând locul #1 în topul căutărilor Shazam, timp de câteva săptămâni la rând, și fiind #2 în Topul Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio.

JUNO este artist și compozitor HaHaHa Production din 2016. A colaborat cu Smiley pentru piesa “RARA”, iar în noiembrie 2017 și-a lansat alături de Feli primul single – „Averile”. De-a lungul timpului, Juno a lansat piese ca “Praf” și “Ego”, s-a remarcat și prin colaborările cu Kalle și Tequilla pentru piesa “Jack și Rom”, cu Jean Gavril pentru single-ul “Fata, bea cu mine”, cu Nicole Cherry pentru “Grenada” și cu Shift pentru “Dumbada”. Din palmaresul artistului mai fac parte hituri precum “Cauta-mă”, în colaborare cu JO sau “Scumpă foc” cu Smiley.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *