rareș și Lil Cagula ți se adresează doar cu Dragă domnișoară
2023-01-19 20:23:51

Dragă domnișoară reprezintă ce e mai bun din cele două lumi, pe de-o parte senzația pop-ului, rareș, iar pe de alta, cel mai fresh nume din trap, Lil Cagula. Piesa reprezintă prima colaborare dintre cei doi și povestește despre abordarea unei iubiri la prima vedere, pe un instrumental ritmat.

Piesa a fost scrisă de rareș și Lil Cagula, iar de producție s-a ocupat Black Eagle.

,,Cred că știți deja că îmi place mult să experimentez, așa că era normal să accesez mai mult și zona trap. Îmi place rezultatul final și mă bucur de această colaborare. <<Dragă domnișoară>>este despre intenții și instincte, cel mai probabil vă veți regăsi în poveste.” ne spune rareș.

,,Anul ăsta să vă așteptați la multe, multe piese și mai ales colaborări. 2023 o să fie plin de muzică și cred că am început perfect cu această piesă. <<Dragă domnișoară>> e combinația perfectă dintre sound-ul meu și al lui rareș.” ne spune Lil Cagula.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards. În plus, acesta a avut un succes extraordinar pentru rolul principal din pelicula ,,Romina VTM” și colaborările muzicale realizate pentru soundtrack-ul acestuia, cu Bogdan DLP și Nicole Cherry.

Lil Cagula este cel mai fresh nume din zona trap și nu numai. Artistul este deja recunoscut pentru aspectul și prezența sa scenică, cât și pentru colaborările sale. Piesa ,,Dacă n-ai bani”, în colaborare cu BDLP și Gheboasă a atins deja 1,7M de stream-uri pe Spotify și 31M de vizualizări pe YouTube. În plus, cele mai recente piese ale sale, ,,Alo, Follow!”, în colaborare cu Miruna Diaconescu și Lele și Sun la S.O.S, în colaborare cu Spania ’99 și INGRID, au cucerit deja platformele de streaming

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *