Rawdolff a lansat single-ul Medina
2022-03-27 21:58:00

 DJ-ul și producătorul Rawdolff, originar din Normandia, Franța, a fost pasionat de muzică de la o vârstă fragedă. El s-a inspirat din o gamă variată de genuri muzicale, dar, în special, din house, hiphop și rap-ul american, creându-și astfel un stil propriu și contemporan, care păstrează și esența stilurilor consacrate.

Din 2012, Rawdolff a avut spectacole în cele mai mari și renumite cluburi și festivaluri, precum Arc Club (Paris), VIP Room (Dubai), Fratelli (România), The Temple (Egipt), Theatro (Marrakech), Soho Garden (Dubai), și Spring Break (Cancun).

De asemenea, acesta a remixat atât piesele artiștilor francezi, dar și ale celor internaționali, incluzând remix-ul său din 2021 pentru single-ul „Come Into My World” al superstarului din România, Alexandra Stan, în colaborare cu NERVO, care se află în prezent pe locul #5 în topul UK Commercial Pop, dar acesta a colaborat și cu Nas „I Can (Rawdolff Remix)”]; Gorillaz „Feel Good Inc. (Rawdolff Remix)”; Jidenna „Little Bit More (Rawdolff & DJ Sol Dubai Remix)”; DJ Khaled & Drake „To the Max (Rawdolff & Ron BNZ Remix)”.

Acum, în 2022, Rawdolff ne dezvăluie influențe orientale în single-ul „Medina”, produs de Sidney Samson, în care artistul s-a inspirat din anii în care a fost DJ în cluburi din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Rawdolff a spus:„Am avut multe deplasări în Orientul Mijlociu și, în ultima mea vizită, în timp ce am avut un spectacol în Dubai, mi-a venit ideea unui refren cu un vibe arăbesc și l-am folosit într-un mash-up. Mulțimea a avut o reacție foarte pozitivă. Următoare zi, am intrat în studio și am mixat vocea cu o linie melodie tech house și piesa a început să prindă contur. Am testat track-ul în turneul meu din Orientul Mijlociu și am fost șocat de cât de repede a reacționat publicul la piesă. Apoi, am postat un clip scurt din track pe rețelele de socializare și am fost copleșit de comentariile pozitive și de cât de multă lume mi-a dat mesaj să lansez piesa oficial. Sunt un mare fan al DJ-ului și producătorului olandez Sidney Samson, așa că l-am rugat pe el să finiseze single-ul.
Precum titlul, „Medina” – o porțiune istorică din mai multe orașe din Africa de Nord – acesta este o piesă care te îndeamnă să te lași purtat de val, un track care te face să simți că ești într-o aventură pe ringul de dans, oriunde te-ai afla în lume.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *