Rea Garvey a lansat single-ul Free Like The Ocean
2023-06-02 18:00:21

Rea Garvey a lansat single-ul “Free Like The Ocean”. Este înțelepciunea unei inimi care vorbește cu încredere profundă, curaj mare și pasiune pură. Inima îi aparține lui Rea Garvey și ne-o deschide pe noul său single „Free Like The Ocean”, semnalând începutul unui nou capitol muzical. Prima previzualizare de pe noul său album arată din nou versatilitatea creativă a lui Garvey. Piesa îl vede revenind la tema centrală care îi traversează toată munca: dragostea.

„’Free Like The Ocean’ este un cântec despre iubirea necondiționată. Este vorba despre a dori pe cineva fără a încerca să-l izolezi”, explică Rea Garvey. Versurile vin cu o profunzime tipică lui Garvey, dar nu lipsită de ușurința care îi este și caracteristică. A aborda aceste probleme cu o viziune emoționantă, subtilă – dar mereu plină de speranță și optimistă.

Desigur, acest lucru necesită și curajul de a ne arăta așa cum suntem. „Free Like The Ocean” ne îndeamnă să facem exact asta. Să avem încredere că iubirea necondiționată va accepta ceea ce suntem.

Din punct de vedere muzical, această melodie puternică, cu melodia ei captivantă, se va bloca cu siguranță în capul tău și probabil o să rămână acolo destul de mult timp. Piesa a fost scrisă de Rea Garvey și Dag Lundberg (Purple Disco Machine, Felix Jaehn, Ray Dalton, printre alții) și a fost produsă împreună cu Nico Rebscher, care a mai lucrat cu nume precum Zoe Wees, Alice Merton și Sarah Connor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *