Rebeca Irimia lansează videoclipul Caruso (Cover)
2023-08-07 15:21:53

Tânăra artistă de la Iași, Rebeca Irimia a lansat, recent, videoclipul la piesa „Caruso”, celebra melodie compusă de către Lucio Dalla.
La doar 12 ani, Rebeca Irimia se deosebește printr-un timbru vocal special, deosebit, datorită și orelor de canto, desfășurate la Palatul Copiilor din Iași, alături de doamna profesor Lăcrămioara Matei.
Filmările videoclipului coverului s-au desfășurat în zona municipiului Constanța, la malul Mării Negre, realizate de către Dan Mihai Lupescu. În imagini o putem vedea pe Rebeca trăind cu adevărat fiecare vers al celebrului hit, iar valurile mării, drona utilizată la filmări aduc o notă aparte poveștii.
În luna septembrie, tînăra artistă de la Iași va lansa și piesa ei de debut, “Vreau să crezi în mine”, melodie însoțită de un videoclip. De proiectul ei se ocupă EL Radu – interpretul și producătorul din Republica Moldova, cel care a lansat deja mulți tineri artiști din România.
Rebeca Irimia este elevă în clasa VI-a, la Liceul Național din Iași, fiind laureată a concursurilor și festivalurilor muzicale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *