Red Blonde - LeeChi (single nou)
2014-06-26 10:19:00

Red Blonde – LeeChi (single nou)

“Lee Chi” este prima piesă în care celebrele veverițe din emisiunea “La Măruță” se implică direct, Alina semnând textul noului single ce se anunță a fi unul dintre hiturile acestei veri.

După succesul de care s-a bucurat cu hitul “BLL (Belele)”, Red Blonde, una dintre cele mai cool, fresh și pline de culoare trupe de la noi, vine cu un mesaj puternic și autentic, în care se vor regăsi toate categoriile de oameni.

“Lee Chi” vorbește despre faptul că oricine ai fi și oriunde te-ai duce, ești nevoit să lichidezi bani. Fie că mergi la bancă, supermarket, la medic ori la o instituție de stat, povestea se repetă la nesfârșit, iar tu trebuie să lași bani la fiecare pas.

“Noua piesa ne-a placut la nebunie, încă din primul moment în care l-am ascultat și ne-a venit ideea versurilor. Ne integrăm perfect în peisajul descris în piesă, pentru că și noi suntem două fete normale care-și primesc salariul la final de lună, după care trebuie să plătească rate, taxe , impozite ori întreținere.

Chiar dacă am abordat subiectul lichidării banilor, în noul nostru single, “Lee Chi” este o piesă foarte energică, mesajul fiind transmis în cel mai pozitiv și funny mod. Practic, facem haz de necaz, iar asta e cea mai bună modalitate de a trece relaxat și senin peste problemele de zi cu zi.” ne-au spus Mădălina și Alina.

Tot despre “circuitul banilor în natură” va fi și viitorul videoclip al piesei “Lee Chi”, la a cărui productie, Mango Records și Red Blonde lucrează intens.

PLAY!

2 Comentarii

2 Replies to “Red Blonde – LeeChi (single nou)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *