Red Blonde - LeeChi (videoclip)
2014-07-24 10:44:08

“LeeChi”, cel mai nou single RedBlonde, are si un videoclip spectaculos, în regia fraților Richard Stan și Claudiu Stan de la Vision Production.

Realizarea videoclipului “LeeChi” a fost o mare desfașurare de forțe, începând de la numarul de locații și terminând cu armata de oameni care s-a aflat în spatele proiectului.

Scenariul clipului, cel puțin la fel de original ca piesa, le surprinde pe Mădălina și Alina jefuind o bancă și cheltuind, mai apoi, banii pe tot felul de lucruri materiale, pe care majoritatea oamenilor și le doresc: o mașină, o casă și multe haine. În finalul clipului, le vedem pe cele două fete jefuite la rândul lor, în vila pe care tocmai și-au cumpărat-o cu banii furați. Videoclipul piesei este o parodie a “circuitului banilor în natură”, atât de prezent în viața fiecaruia dintre noi.

“Încă din primul moment în care am citit scenariul, ne-a plăcut foarte mult ideea și cursul poveștii! Ne bucurăm că am avut lângă noi o întreagă echipă de profesioniști, de la producție, până la make-up, hair și styling.

Cu o seară înainte de ziua filmarilor, am avut un concert în afara Bucureștiului, după care n-am reușit să dormim decât o oră. Deși am resimțit oboseala ultimelor zile, în timpul filmărilor am dat tot ce am avut mai bun, așa că, totul a decurs ca la carte iar rezultatul e pe masură.

Ne place foarte tare faptul că noul nostru videoclip, “LeeChi”, arată ca un film de scurtmetraj, imaginea, cadrele spectaculoase și montajul inedit sunt meritul echipei Vision Production, căreia îi multumim.” au declarat Alina și Mădălina.

Multumiri speciale: Andreea Sbirnea ( Tabya Eyelashes & Beauty), Florentina Naghel ( Make-up – MAC), Styling: Cemil Hasturk și Georgiana Balea ( www.22foryou.co/coolhunters), Skullcandy, Showroom-ului ENDRA, TABYA EYELASHES & BEAUTY și www.ceasmania.ro

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *