Red Parlament lansează single-ul Când soarele răsare
2023-04-10 16:40:33

Trupa Red Parlament a revenit cu piesa “Când soarele răsare”, o melodie pozitivă, optimistă, despre bucuria de a trăi, de a iubi, perfectă şi pentru serile de dans.

Noua piesă Red Parlament, “Când soarele răsare” este compusă de Mario Joy, alături de Doru Isăroiu.

“Atunci când ești în mijlocul petrecerii, muzica vibrează, toată lumea dansează, distracția este la cote maxime, dar ție îți zboară gândul la ea, la acea femeie de care ești îndrăgostit. Ai vrea sa fie cu tine, dar ea e undeva departe. Și totuși gândul ajunge la ea. Iubirea nu are limite sau distanțe. Când intre cei 2 exista chimie, iubirea ii va înconjura pentru totdeauna!”, a declarat Red Parlament.

Trupa Parlament se lansa în anul 1998 cu unul dintre hiturile pop rock cele mai difuzate la radiourile din România de până atunci: Vine Vara!
Şi întocmai, ca o vară plină de energie şi valenţe solare, a venit și această trupa în peisajul muzical românesc, urmând să se impună în topuri în anii ce au urmat cu piese de pe albumul Trăiește-ți viața (E frumoasă foc și Valul). Trupa a rămas constanta în calitate și mesaj cu melodia Suflet pierdut, considerată una dintre cele mai frumoase balade românești.
Au susţinut sute de concerte remarcabile pe scenele cluburilor din toată țară, lăsând mereu impresia afinității depline față de muzică bună.

Între timp, trupa și-a schimbat numele în RED PARLAMENT, lansând mai multe single-uri proprii, printre care putem aminti “Amprente din iubirea mea”, “2 Străini”, Îndrăgostit de prietenă ta, Iubiți că-n prima zi, Numai tu alături de Elena Ionescu, 10 păcate sau Romantic Story”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *