Regulile de acces la SAGA Festival
2021-09-08 17:08:00

Vineri, 10 septembrie, la Romaero, începe SAGA Festival, primul festival de muzică electronică din București. Până duminică, 12 septembrie, festivalierii vor avea parte de o experiență inedită, un concept unic în România, și se vor bucura de muzica unora dintre cei mai iubiți artiști internaționali și locali.

Accesul în festival se va face vineri și sâmbătă începând cu ora 16:00, iar duminică începând cu ora 14:00. Pentru a evita aglomerația și a putea avea acces în festival mult mai rapid, participanții care au peste 18 ani și un abonament General Access își pot ridica în avans brățările. Toate detaliile sunt disponibile aici. Cei care prezintă un certificat valid de vaccinare anti COVID-19 sau dovada faptului ca au trecut prin boală vor primi, de asemenea, și brățara de verificare COVID necesară pentru a avea acces în festival.

Pentru a facilita întregul proces de verificare și a obține prețuri reduse pentru festivalieri la testele COVID, SAGA Festival a încheiat un parteneriat cu Complet Medical.

Astfel, înainte de a primi brățările de festival, participanții vor trebui să:

  • prezinte un certificat digital de vaccinare anti COVID-19 (cea mai simplă modalitate de a avea acces, prin scanarea QR codului la intrarea in festival)
  • prezentarea unui test PCR negativ, realizat nu mai devreme de 9 septembrie, astfel încât să poată acoperi întreaga perioadă a festivalului, 10-12 septembrie. Testul PCR are o valabilitate de 72 de ore
  • prezentarea sau realizarea unui test antigen, la intrarea în festival. Acesta are o valabilitate de 24 de ore

Prețurile pentru testele PCR sau antigen realizate în centrele Complet Medical sunt de 200, respectiv 40 RON.

Toți festivalierii vor trebui sa prezinte în momentul ridicării brățării de festival cartea de identitate.

Toate detaliile referitoare la acces sunt disponibile aici.

Programul festivalului se va încheia la ora 05:00 vineri și sâmbătă, iar duminică la ora 02:00.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *