Rema a lansat EP-ul "Ravage"
2023-10-29 17:02:14

Rema revine cu noul său EP cu 5 piese, „RAVAGE”, produs de London, Blaise Beatz și P Prime. Rema a ajuns la statutul de superstar la nivel mondial, lansând banger după banger și oferind spectacole de 5* seară de seară. „RAVAGE” marchează începutul unui nou capitol, ducând la sfârșitul erei lui Rave & Roses.

„RAVAGE” îl vede pe Rema conectându-se cu flacăra și furia lui interioară, eliberând un oftat de ușurare și o explozie de energie. Noua muzică nu este alimentată de negativitate, ci de impulsul, pasiunea și destinul lui.
„Trouble Maker” s-a născut din confruntarea cu critici constante și consecvente, de-a lungul carierei sale. Orice titlu pus de fani sau critici intră în atenție, așa că va sta confortabil, fără nicio etichetă, autoproclamându-se „omul problemă”.
Printre zgomot și haos, Rema ajunge la „DND”, o declarație către lume care îi permite să stea în tăcere și să-și protejeze energia. „Smooth Criminal” celebrează modul în care Rema a continuat să se reinventeze, să rămână în top și să rămână un subiect în tendințe încă din prima zi. Din acea zi, el a rămas concentrat asupra obiectivelor sale, care au venit în detrimentul faptului că nu are timp pentru el și pentru cei dragi, care se dezvăluie în „Don’t Leave”. „Red Potion” închide EP-ul cu o vrajă încântătoare între doi potențiali iubiți care se joacă unul cu altul , dar știind că atunci când te joci cu focul, s-ar putea să fii ars.

Opera de artă a lui Rema întotdeauna creează și lasă loc pentru discuții, perspectivă și speculații. În opera sa de artă Rave & Roses, îl vedem pe Rema călătorind într-un nou portal, iar acum a ajuns în era lui RAVAGE, plin de energie și gata de plecare. Pe coperta noului proiect, calul reprezintă impulsul și pasiunea lui, în timp ce scheletul care ține în mână sabia reflectă luptătorul interior din cel care nu a renunțat niciodată la obiectivul său. În partea de sus a lucrării de artă este un creier cu o glandă pineală strălucitoare, care demonstrează trezirea și activarea celui de-al treilea ochi și este prezentă și măduva spinării, un semn al învierii. O notă de flori verzi poate fi văzută în jurul marginii pentru a reflecta creșterea, dar nicio opera de artă nu ar fi completă fără ursulețul de pluș, care a devenit sinonim cu Rema.

Tracklist:

1. Trouble Maker
2. DND
3. Smooth Criminal
4. Don’t Leave
5. Red Potion

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *