Rema a lansat varianta deluxe a albumului Rave & Roses
2023-04-28 19:00:09

Rema a lansat varianta deluxe a albumului “Rave & Roses”. La puțin peste un an după lansarea debutului lui Rema, Rave & Roses, artistul a revenit cu versiunea deluxe, care este completată cu hituri suplimentare, pe care Rema le-a lansat după album, inclusiv versiunea cu Selena Gomez pentru „Calm Down”, dar si piesele „Holiday” și „Reason You”.

Turneul de 14 opriri al lui Rema Rave & Roses va începe în iulie în Washington D.C., făcând opriri în New York City, Houston, Chicago și multe altele, înainte de a se încheia în Los Angeles pe 17 august.

Pe lângă anunțul turneului, „Calm Down” a atins un miliard de stream-uri globale combinate (piesa originală și versiunea Selena Gomez) numai pe Spotify. A devenit cea mai ascultată melodie africană din toate timpurile din US Singles Chart. Recent, Rema a interpretat single-ul și „Holiday” la The Tonight Show cu Jimmy Fallon și a captivat fanii în timpul spectacolului său de la pauză la jocul NBA All Star. Single-ul i-a adus primul său hit de top 10 în Billboard Hot 100 și numărul 1 în topul Billboard Global (excl. S.U.A.) și a devenit cel mai bun videoclip Afrobeats de pe Youtube din toate timpurile. „Calm Down” a primit sprijin neclintit în India și Emiratele Arabe Unite, a fost primul single numărul 1 în topul MENA de debut, iar acum Rema este al 63-lea artist cu cele mai multe stream-uri pe Spotify, cu peste 39 de milioane de ascultători lunari.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *