Rema și Selena Gomez au lansat o varianta noua a hitului Calm Down
2022-09-03 12:18:56

Rema și Selena Gomez au lansat o versiune speciala a piesei “Calm Down”. Încă bucurându-se de succesul incredibil al albumului său de debut, Rave & Rose, pionieratul Afroave – Rema lansează noua versiune a piesei sale „Calm Down”, cu Selena Gomez, nominalizată la Grammy și la Emmy, în debutul ei pe scena Afrobeat. După lansare, Rave & Roses a ajuns pe locul 1 în peste 16 țări, A-List la BBC1xtra, a ajuns în Top 10 în topul Billboard World Music, în Top 10 în Apple Music și în topurile Shazam în săptămâna lansării,

“Rave & Roses” s-a desfășurat pe 16 piese și a prezentat o selecție de coloboratori aleși cu atenție, inclusiv cântărețul american Chris Brown, 6LACK, rapperul britanic AJ Tracey și cântăreața franceză Yseult.

Rave & Roses este un masterclass în gama și muzicalitatea sa, în timp ce se deschide și ne lasă să-i explorăm universul ciudat și minunat. Rema va începe un turneu extins în SUA, incluzând mai multe opriri sold out în Los Angeles și două nopți la Irving Plaza din New York, printre altele, după spectacole la festivalurile din Marea Britanie Strawberries & Cream și Wireless din această vară. Rema va pleca, de asemenea, în turnee in Marea Britanie și UE în această toamnă, inclusiv spectacolul său de debut la Londra.

De la debutul său, Rema a intrat și a schimbat complet jocul, devenind rapid unul dintre cele mai mari și mai cunoscute nume internaționale din noul val de vedete Afrobeats. Tânărul pionier iese în evidență datorită capacității sale de a sări între influențe, citând muzica africană, indiană și arabă ca având un impact integral asupra sunetului său. Cu laude de la Timberland, Barack Obama, Rihanna, Drake, Skepta și FKA Twigs, Rema dă o întorsătură supranaturală a tot ceea ce atinge, albumul său de debut demonstrând că este demn de tot hype-ul din jurul lui.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *