Remixul poate depasi single-ul oficial?! Asculta Geo Da Silva - I Love U Baby (Fizo Faouez Offcial Remix) si convinge-te!
2016-04-07 14:49:05

Fizo Faouez este un renumit producator si DJ originar din Tunisia, ce apartine casei de discuri Figher Records. Remixand cu succes piese ale multor artisti cu succes international ca: Inna, Alexandra Stan, Claydee, Willy William, Eva Simmons, Leya, Kanika Kapoor, s-a oprit si asupra single-ului “I Love U Baby”, al indragitului Geo Da Silva.

“I Love U Baby” este o piesa inspirata din anii ’90 si 2000, dar cu un sound fresh si actual, ce s-a bucurat de un real succes, dovada fiind faptul ca la doar o luna de la data lansarii, aceasta a beneficiat de mai multe remixuri, cel oficial ramanand cel realizat de catre Fizo Faouez, deoarece acesta a reusit sa faca mai multe vizualizari decat piesa originala. Montajul video al remixului este realizat de catre Vdj Rossonero.

https://www.youtube.com/watch?v=la3wrpYxkwM

Geo Da silva este un bun producator si DJ din Romania, care a reusit sa cucereasca publicul prin pasiunea lui pentru muzica, prin multa munca si devotament. Ii place ceea ce face si vrea sa transmita energia sa pozitiva tuturor celor care-i asculta muzica.

Deci? Ce parere aveti? Care va place mai mult? Piesa originala sau remix?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *