Remme a lansat piesa "heat"
2024-02-09 19:54:50

Remme a lansat piesa “heat”. Petrecând cea mai mare parte a anului 2023 scriind melodii noi și cântând live, cântărețul olandez Remme se întoarce cu noul său single – „heat”. Piesa vorbeste despre tensiune și nervozitate in momentul in care esti in preajma unei persoane care îți place și prezintă creșterea lui personală și muzicală.

„„Heat” este una dintre cele mai jucăușe melodii pe care le-am scris vreodată. Este vorba despre tensiune în preajma cuiva care îți place și îți este greu să fii tu însuți. Îmi amintește de anii adolescenței, de a mă îndrăgosti și de a mă comporta mult mai cool decât trebuia”, spune remme.
Anul acesta se pregătește să fie un nou capitol interesant în călătoria tânărului cântăreț, cu mai multe piese noi și spectacole live.

Remme trăiește muzica de la vârsta de 12 ani și de atunci lucrează la melodiile sale, pentru care face naveta între orașul natal Eindhoven și Berlin, unde se află studioul. Printre influențele sale se numără Frank Ocean, Fleetwood Mac, Bruce Springsteen, dar și Jeff Buckley și Justin Bieber. „Da, este foarte eclectic, dar poate că este un lucru milenar, că nu ne punem limite în acest fel”. Din cauza vârstei sale fragede și a abilităților sale de pian și chitară, el a fost, desigur, imediat salutat ca un nou-venit și multi-talent, dar numai asta este o subestimare: există un suflet bătrân în remme, care filtrează instantanee din haosul cotidian, transformându-le în cântece atemporale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *