Renee Rapp a lansat varianta deluxe a EP-ului Everything To Everyone
2023-02-27 18:36:17

Renee Rapp a lansat varianta deluxe a EP-ului “Everything To Everyone”. Lansarea se mândrește cu două piese noi, inclusiv noul single „Bruises”, o explorare a relației ei de dragoste-ura cu a fi sensibilă și ușor rănită. Acea temă este reflectată în videoclipul uimitor de cinematografic, care se bazează pe imaginile vii ale piesei. Produsă de Alexander 23 („Good 4 U”, „boy x”), Reneé a început inițial să prezinte melodia anul trecut atât pe TikTok, cât și în timpul turneului ei, făcând această lansare foarte așteptată de fani.

Lansată inițial în noiembrie, piesa de titlu și deschiderea EP-ului, acum extins, explorează dorința lui Rapp de a apărea pentru oamenii importanți din viața ei. De la lansarea filmului Everything To Everyone, talentul de izbucnire a vândut fiecare spectacol principal, generând peste 100 de milioane de stream-uri globale. Anul trecut, Reneé și-a făcut debutul în performanța TV cu James Corden și a fost desemnată MTV Global PUSH Artist pentru luna decembrie. Cu peste 5 milioane de ascultători lunari Spotify și trei melodii care figurează simultan în U.S. Viral Songs Chart al Spotify, ea a avut un început exploziv în cariera ei muzicală, care va continua să crească pe măsură ce se pregătește pentru un an și mai interesant.

În afara muzicii, Rapp joacă rolul lui Leighton în serialul de succes de la HBO Max The Sex Lives of College Girls, care a fost recent reînnoit pentru sezonul 3. Este un rol care necesită o sincronizare comică strălucitoare și pricepere dramatică, ambele pe care le stăpânește.

Acum, cu această ediție specială deluxe a Everything to Everyone, Rapp își poartă „Bruises” cu mândrie și deschide un alt capitol interesant al carierei sale muzicale în plină dezvoltare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *