Renforshort a lansat albumul dear amelia
2022-07-10 22:14:34

Renforshort a lansat albumul “dear amelia”. Artista își unește forțele cu colaboratorul ei Jeff Hazin, precum și cu David Pramik, Alexander 23, Andy Seltzer, John Ryan, Tia Scola și Nick Long și povestește o călătorie palpitant de sincer prin cele mai întunecate părți ale psihicului ei. O artistă care cântă la chitară, pian și tobe. Aceasta a început să facă turnee înainte de a absolvi liceul. Ea a fost crescută în Toronto și construiește o lume sonoră elaborată în jurul explorării sale detaliate a sănătății mintale, aducând în cele din urmă chiar și cele mai dureroase revelații. Abordarea relatărilor brute despre depresie și disociere, anxietate prin care renforshort a cristalizat conceptul pentru albumul ei debut.

“dear amelia” prezintă lansările recente ale artistului alt-pop în vârstă de 20 de ani „moshpit”, „made for you”, „we’ll make this ok” cu Travis Barker, „ I miss myself” și cel mai recent „Julian, king of Manhattan” – o odă către Julian Casablancas, solistul trupei emblematice din New York, The Strokes. De asemenea, ea a început să lucreze cu artistul favorit din toate timpurile, Jake Bugg, la „Let you down”.

renforshort va porni în turneu în America de Nord în această toamnă. Începând în orașul ei natal, Toronto, turneul ON va face opriri în New York și Los Angeles. Joey Valance și Brae o vor susține la toate spectacolele. renforshort va cânta și la Riot Fest din Chicago și la Firefly Festival din Dover, DE.

Aruncând o ceață alternativă asupra muzicii pop, renforshort evocă imnuri încărcate emoțional, punctate de livrarea ei intimă și de lirismul nefiltrat. Născută și crescută în Toronto, ea a gravitat inițial către influențe atât de diverse precum Nirvana și Amy Winehouse, învățând cum să cânte și să scrie cântece. În timpul liceului, artista în vârstă de 20 de ani, și-a perfecționat în liniște meșteșugul cu nenumărate spectacole în baruri locale, iar în tot acest timp ea lansa melodii originale online. EP-ul ei de debut din 2020, “Teenage Angst”, și-a respectat titlul, deoarece a fost foarte bine primit de generația tânără. Single-ul „fuck, i luv my friends” a acumulat peste 11 milioane de stream-uri Spotify, deschizând calea pentru EP-ul “off saint dominique” din 2021. Pe parcurs, emblematicul co-fondator și co-vocalist al Linkin Park, Mike Shinoda, a dorit să colaboreze cu tânăra artistă, în timp ce YUNGBLUD, Avril Lavigne, MGK și alții au invitat-o ​​să împartă scena cu ei. Ea a aprins anul 2022 cu single-ul „moshpit”, care a fost lăudat de Billboard, Teen Vogue, OnesToWatch, NME, EUPHORIA și alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *