Revenire în forță pentru Tamiga & 2Bad cu videoclipul piesei Sunset With Me! Cum i-a prins furtuna la filmările videoclipului!
2022-04-14 16:09:19

Proiectul Tamiga & 2Bad revine și lansează, împreună cu Sprint Music, videoclipul piesei “Sunset With Me”, care te duce cu gândul la mare, la soare și la vacanța pe care o așteptăm cu toții. Cum duo-ul are mare succes peste hotare și de data aceasta echipa vrea să ia cu asalt topurile muzicale.

Doi dintre artiștii români cu mare succes peste hotare au lansat un nou videoclip la piesa „Sunset With Me”, împreună cu Sprint Music. Tamiga & 2Bad au revenit cu o piesă și un videoclip numai bune pentru perioada care urmează.

“Sperăm să se ridice la nivelul melodiilor, “In Havana”, “Love is in the air” și “Summer în Dubai”, piese care au depășit 10, 26 și 46 milioane de vizualizări. Melodia are influențe orientale cu un vibe foarte fresh de vară. La filmările videoclipului ne-a prins o furtună gen ciclon și ne-am ascuns în mașină, dar a fost ca în filmele de groază. A dat cu grindină și se mișca mașina destul de urât. Furtuna a durat aproximativ o oră jumătate, dar după nu am mai putut filma pentru că era prăpăd acolo. Se spune că dacă plouă sunt bani – poate vom avea noroc. O parte din filmări s-au făcut la plaja Vadu și apoi am mai filmat în golful de la Eforie Nord. Melodia este produsă de Olteanu Florin (Body & Soul) cu ajutorul nostru, Tamiga & 2Bad, iar textul este făcut de Anghel Alexandru. Omul cu care filmăm videoclipurile este Bogdan Dima tot din Body&Soul. În acest moment, Tamiga & 2Bad lucrează la încă 4 melodii din care 2 sunt alt gen de cum v-am obișnuit, iar 2 din ele vor fi lansate anul acesta. Sperăm ca de la jumătatea anului să vină și oferte din afară țării”, ne-a mărturisit Laurențiu Constantin alias 2Bad.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *