Revenire spectaculoasă pentru adolescenții de la 6Teen: au lansat videoclipul piesei "Melodia mea"! Ce rol are Mellina?
2022-01-25 20:06:56

Gașca de cinci adolescenți din trupa 6Teen în frunte cu Mellina au revenit în atenția fanilor cu o nouă lansare. Tinerii au filmat videoclipul piesei “Melodia mea”, la care au lucrat cu Mellina, despre care puștii au numai cuvinte de laudă.

Spre final de ianuarie iată că membrii trupei 6Teen înființată de Mellina revin în atenția fanilor cu o nouă lansare specială alături de Sprint Music. Este vorba de piesa “Melodia mea” la care Mellina și Bogdan Ioan au colaborat la muzică iar pentru text au lucrat împreună Mellina și Larisa Scutitu.

“Am revenit la treabă și am lansat această piesă care a plăcut tuturor din prima clipă. Mă bucur că lucrez împreună cu copiii și am făcut lucruri minunate. Plus că împreună cu Maria Sepovenco am deschis scoala “Easy Singing School”, fostul TraLaLa School. După doi ani de zile ne reapucăm de treabă. Avem cursanți, aceiași care veneau de la început, s-a mai făcut școala online. Printre ei sunt și copiii din trupa 6Teen, care se pregătesc de multe surprize muzicle”, a povestit Mellina, pe numele ei adevărat Mădălina Dumitru.

Videoclipul piesei “Melodia mea”a fost filmat împreună cu Claudiu Stan de la MVPEntertainment și a fost unul plin de culoare. “La filmarea videoclipului am râs, am filmat două clipuri în aceeași zi. Este o piesă de dragoste care îți dă un alt vibe, e o piesă mișto. Am avut o zi minunată”, ne-a spuns Ana Maria Emilia Ene, una dintre soliste.

“A fost o experiență interesantă am cunoscut oamenii noi și sunt mândru că am putut să lucrez cu ei”, ne-a spus și Emil Nica. Iar colegul lui ne-a spus că “la filmări a fost foarte frumos, ne-a plăcut foarte mult și speram să avem astfel de experiențe din ce în ce mai des. Mi-a plăcut că piesa noastră a fost foarte ritmată. Mie îmi plac piesele R&B”, a spus Bogdan Antoneg. Iar Miruna Ivanciu ne-a mărturisit că “ne-am distrat foarte mult la filmări și deși se acumulase oboseala la un moment dat tot am reușit să ne păstram vibeul și am rămas pozitivi. Mi-a plăcut referenul, mi s-a părut catchy, mi-a plăcut că e un stil diferit, că am avut rap față de celelalte piese, Noi suntem foarte uniți și ne simțim bine împreună, ne-am susținut de fiecare dată.”

Iar Alexia Barblescu a mărturisit că s-au distrat mult la filmări. “Ne dădeam o energie atât de bună unul celuilalt atât în spatele camerelor cât și când eram pe platou. Mie personal mi-a plăcut cum sună vocile noastre pe piesă. Mi se pare că ne completam unul pe celălalt. Ne înțelegem foarte bine între noi. Deși n-am putut să ne vedem atât de des din cauza Covidului, pot spune că suntem destul de apropiați”.

Acestea fiind spuse, aștept părerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *