RHM x Jade Shadi x Nethy Aber îndepărtează durerea cu Break My Heart
2023-04-20 19:25:06

RHM, Jade Shadi și Nethy Aber vin cu the real juice. Sound-urile aventuroase vor fi prezentate urechilor tale în cel mai nou single al lor, “Break My Heart”. O combinație între Deep House și Dance, piesa vorbește despre vulnerabilitate și despre dorința de a-ți proteja sufletul și inima de durerea din dragoste.

“Break My Heart” reprezintă uniunea puterilor lui Greg Taro și Cezar Gună, alături de Viky Red, care s-a ocupat de producție.

RHM sau Romanian House Mafia reprezintă un proiect muzical care combină genurile House, Dance și Pop prin cele mai îndrăznețe producții. Pe lângă single-uri, RHM propune bucăți muzicale cu artiști renumiți din industria muzicală românească și internațională precum Giiants, Ilkan Gunuc, INNA, Minelli și Alina Eremia. În acest moment, “Jalebi Baby” de la Romanian House Mafia x Trackula are peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, “Smoking Nirvana” de Ricii Lompeurs x Romanian House Mafia are 1,6 milioane de stream-uri pe Spotify și “Party”, o colaborare între INNA, Minelli și Romanian House Mafia are peste 2,5 milioane de stream-uri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *