Ritmuri de chitara si o voce sensibila: Ester Peony lanseaza Mi-am promis
2022-12-22 19:40:02

Ester Peony lansează „Mi-am promis”, o piesă care transmite multe emoții prin intermediul ritmurilor timide de chitară, al vocii sensibile specifice artistei, cât și prin intermediul unei povești despre o dragoste neîmplinită.

 

„Mi-am promis” este o piesă despre puterea de a trece peste o despărțire dificilă, putând fi considerată o alinare în momentele noastre cele mai vulnerabile.

 

Asemeni unei tranziții de la o durere intensă la dorința de a merge mai departe, lăsând în urmă orice formă de regret, orice dor și, în fond, lăsând în urmă o persoană dragă, care a plecat pe un drum diferit, „Mi-am promis” este despre un moment prin care fiecare dintre noi am trecut cel puțin o dată în viață.

„Am scris piesa într-un moment în care totul părea greu. Vorbind despre momentele dificile, simt că pot să le fac să treacă mai ușor. Este o formă de terapie pe care o recomand tuturor. Sper să vă regăsiți în piesă și să vă ajute, iar dacă nu ați trecut printr-un astfel de moment, sper să vă placă în continuare povestea pe care piesa o transmite”, a povestit artista.

Despre Ester Peony

Ester Peony, pe numele real Ester Alexandra Crețu, este o cântăreață și compozitoare româno-canadiană. Aceasta a reprezentat România, în 2019, în cadrul Eurovision, cu piesa „On A Sunday”. Artista și-a început cariera muzicală în 2014, prin intermediul unor coveruri, care au reușit să strângă milioane de vizualizări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *