Ritmuri electrizante cu noua piesă Twisted Harmonies feat. Mougleta - You & Me
2021-07-11 21:34:08

Vara înseamnă, pentru mulți dintre noi, un prilej de evadare din rutina zilnică, din ceea ce reprezintă viața noastră de zi cu zi. Și, dacă încă ești în dubii în referire cu ce ai putea face în această perioadă, piesa  You & Me îți va da imboldul de care ai nevoie. Trebuie doar să îți găsești persoana potrivită cu care să începi această nouă călătorie. Și da, poți fi chiar tu aceea.

 

Prin versurile “Let’s fly away let’s go higher a sweet escape / We don’t know what we want but it’ll be okay” suntem îndrumați să ne ascultăm instinctul, fără a avea neapărat un motiv exact pentru a călători. Uneori, cele mai frumoase amintiri sunt formate chiar din momente pe care nu le-am planificat.

 

Așadar, vă sfătuim și noi să vă bucurați de zilele cu vreme frumoasă și de vara care pare că abia acum și-a intrat, cu adevărat, în rol. Și nu avem cum să încheiem mai bine decât cu aceste două versuri din piesă: “Don’t need to worry about the destination / Cause all that matters is the journey there”.

 

Odată cu succesul imens înregistrat cu piesa “Against The Rest”, Twisted Harmonies a apărut pe radarul muzical al celor mai selecți și împătimiți ascultători de muzică electronică. Cu 17.7 milioane de stream-uri înregistrate numai pe Spotify cu această piesă și aproape 400.000 de ascultători lunar, suntem siguri că parcursul celor de la Twisted Harmonies va fi unul exclusiv ascendent, plin de o multitudine de highlights demne de a fi lăudate și apreciate.

 

Definită de spiritul său libertin, Mougleta a adus mereu noi influențe muzicii sale prin prisma experiențelor avute în toate orașele pe care le-a vizitat. Cu aproape 1 milion de ascultători lunar pe Spotify, piesele sale adună, deseori, cifre mari pe magazinele digitale. Dintre acestea, menționăm “Oh La La”, “Dancing In The Dirt”, “Talk To Me” si “Far From Home”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *