Ritmuri electrizante cu Paul Damixie si piesa "Who We Are"
2021-08-23 21:46:20

Dacă sunteți pe mood-ul de introspecție, dar și de petrecere, am găsit piesa perfectă pentru momentul în care vă aflați! Paul Damixie a lansat recent piesa Who We Are, o piesă cu ritmuri electrizante, care sigur vă vor purta pe cele mai înalte valuri de vibe-uri bune.

Versul Overthink tomorrow when we`re alright ne îndeamnă să ne bucurăm în continuare de zilele frumoase de vară, lăsând pentru alte momente perioadele de overthinking. Și, dacă reușiți să le eliminați de tot din rutina voastră, cu atât mai bine. Mai puțin overthinking, mai multă bucurie câștigată!

Născut în România, Paul Damixie este un producător și DJ român, cu o viziune aparte pentru remix-uri. Aceasta l-a adus în playlist-urile a milioane de ascultători și în atenția multor radiouri din întreaga lume.

Datorită rezultatelor extraordinare obținute în SUA cu remixul Hello, Paul a fost premiat în 2016 cu premiul Remix of the Year în Miami, în cadrul galei Remix Awards 2016. Premiul i-a fost înmânat de însuși Steve Angello.

Un an mai târziu, Paul a lansat single-ul denumit Get Lost, care a adunat peste 10 milioane de stream-uri în Spotify și peste 780.000 de Shazam-uri. Astfel, talentatul producător a reușit să își întărească poziția de artiști români care au reușit să depășească granițele țării cu piesele lor.

Get Lost s-a aflat în heavy rotation atât în radiourile din România, cât și în cele din Rusia. A fost licențiată în peste 200 de teritorii și s-a aflat în Top 100 Shazam Global. După acest succes, au urmat și alte piese produse de Paul, care s-au bucurat de succes internațional: Spanish, Rum & Coke , Lost in Space, Lonely și Bandit.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *