Robert Botezan lanseaza single-ul Tu nu, eu da, prima piesa din cariera
2018-03-07 17:08:22

Robert Botezan, artistul cu o voce care te doboara, in sensul bun, de la prima ascultare, a asteptat nerabdator clipa ‘botezului’, si anume lansarea single-ului de debut – „Tu nu, eu da”.

Munca multa, constanta, este rasplatita. Robert Botezan – tanarul finalist de la Vocea Romaniei marcheaza in prima piesa o emotie puternica si un mesaj profund, transpus perfect in videoclipul filmat la inceputul acestui an. Pe langa acestea, artistul ne frapeaza printr-un timbru one of a kind.

„Tu nu, eu da este o piesa care m-a cucerit, in primul rand, prin mesaj; toata lumea a trecut sau va trece candva prin momentul ‘tu nu, eu da’. Se spune ca a iubi este un dar, iar a iubi si a fi iubit este un miracol; cu ce imi doresc sa ramana oricine va asculta piesa mea? Cu faptul ca fie daca ai parte de darul iubirii ori de miracolul iubirii, emotia ramane la fel de organica. Piesa vorbeste despre suferinta separarii de drumuri intre doua suflete candva pereche si cum nu exista infrangere mai mare in viata unui om decat persoana iubita sa iti taie rezervorul de iubire. Acelasi lucru proiectandu-se si in videoclipul piesei”, declara Robert Botezan.

Piesa este compusa de catre Ioana Ignat, senzatia din muzica romaneasca, o voce la fel de memorabila ca a lui Robert si una dintre cele mai talentate compozitoare ale ultimilor doi ani.

„Sa nu uiti de stele, zambete si flori, ca acum suntem in goana dupa comori!”

Cariera lui Robert a inceput cand era in clasa a 8-a, atunci cand s-a inscris la cursuri de canto cu unul dintre cei mai buni profesori de canto din Sibiu. Aparitia publica a fost constanta timp de un an si jumate, la diferite concerte acustice in Sibiu. Peste ceva timp a venit in Bucuresti pentru a participa la concursul de talente Vocea Romaniei, unde s-a clasat pe locul al III-lea. El este astazi artist MediaPro Music, parte a Universal Music Romania.

„Muzica fac, asta este ceea ce imi doresc sa fac in continuare, sa traiesc in momentul prezent si, de asemenea, sa va instig voua acelasi feeling prin muzica si performance-urile mele: sa traiti clipa alaturi de mine”, adauga Robert.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Tu nu, eu da”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *