Robert Toma lansează "Uită" și apare pentru prima oară alături de iubita lui într-un videoclip
2020-03-16 16:54:55

După o pauză de un an, Robert Toma, artistul care a rupt topurile muzicale din România cu hit-urile “La capătul lumii” sau “În oglindă”, ambele piese în colaborare cu AMNA, revine în forță cu primul single din 2020.

Robert Toma lansează videoclipul “Uită”, o piesă ce spune povestea a doi îndrăgostiți ce au fost cândva împreună și ajung să retrăiască parcă la nesfârșit, amintirile ce ei le credeau pierdute și care par mai vii ca niciodată. Este primul videoclip oficial pe care artistul îl lansează pe canalul lui de YouTube și primul single oficial după o pauză de peste un an de zile. Mai mult de atât, acesta s-a ocupat și de partea vizuală, videoclipul piesei fiind semnat tot de acesta.

Piesa și videoclipul au fost pregătite în cel mai mare secret, iar personajul feminin din videoclip este interpretat chiar de către Roxana, iubita artistului. Deși nu este un secret pentru fanii lor că au o relație, Robert și Roxana nu au mai apărut împreună într-un videoclip. Tânăra nu este străină de lumea show-biz-ului, aceasta a mai aparut în videoclipurile “Nu ma uita” (Ioana Ignat), “Pierdut printre femei” (Smiley) “Tango” (Antonia) și “El amor” (Antonia). Textul piesei “Uită” îi aparține lui Robert Toma în timp ce pe partea de muzica a mai colaborat cu Marius Mirică (Narcotic Sound), Vlad Măzărel și Gavrilescu Denis.

“A fost o pauză destul de lungă pentru mine însă am lucrat foarte mult în studio la piese încât am strâns aproape două albume. Lumea mă tot întreba ce fac, când lansez, ce piese mai scot, dar am simțit că e timpul să stau și să compun știind că va veni și vremea când le voi lansa și așa a apărut prima piesa din 2020… Uită”, a declarat Robert Toma.

Robert Toma este artist și compozitor și a colaborat de-a lungul timpului cu artiști consacrați din România, pentru care a compus și produs piese – Andra (“Niciodată să nu spui niciodată”, “Așa e dragostea”) Adda (“Lupii”, “Dragă Inimă”, “Cum doare o inimă”, “Grădina”, “Sunt bine”) Amna (“În oglindă”, “Fără aer”, “La capătul lumii”, “Adios Amor”, “Mă descurc și singură”, “Banii”, “Nu poți să mă uiți”, “Aproape cel mai departe”), Alina Eremia (“De ce ne îndrăgostim”, “Așa a fost să fie”), Mira, Andreea Bălan, Ruby, Liviu Teodorescu, Dorian Popa, și alții.

Robert Toma a debutat în 2015 cu hit-ul “Tot ce mi-a rămas”, feat. Adda și Liviu Teodorescu, piesă care a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat primele poziții în topuri. Tot în 2015, artistul a mai lansat două super colaborări, cu Marius Moga – “Toată vara” și cu Amna – “În oglindă”. În 2016 a lansat “Binele ce îmi face rău”, în colaborare cu Jovanna, artista care a cucerit publicul și juriul la Vocea României, în 2013, în echipa lui Marius Moga. Succesul l-a cunoscut alături de Amna cu care a lansat hit-urile “În oglindă”, “La capătul lumii” și “Aproape cel mai departe”, piese care au adunat peste 55 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *