Rockadelia dă startul unui show grandios cu o producție extraordinară: Delia astăzi și mâine la Verde Stop Arena 
2022-06-01 16:23:00

Delia este gata de două zile rock cu un show impresionant: astăzi și mâine, la Verde Stop Arena, cele mai cunoscute piese ale artistei vor bucura publicul și îi vor aduce pe fani în universul Rockadelia.

Producția show-ului este grandioasă: scenă cu concept rock, cu sute de metri de ecran LED, 30 de metri deschidere, o construcție uriașă care a trebuit montată cu macaraua. La scenă s-a lucrat timp de șapte zile cu o echipă numeroasă. Vor fi multe efecte pirotehnice și lasere care vor contura vibe-ul rock al evenimentului.

Producția Rockadelia este coordonată de Treabă Production, iar scenotehnica de Promax.

Pentru fanii VIP și Ultra VIP, există o platformă specială, dar toți cei prezenți la eveniment se pot bucura de experiența unui festival în sine: încă de la intrare, vor fi întâmpinați de acrobați care se vor da cu motocicletele, vor fi mai multe activări ale partenerilor, zonă de food court, trei baruri.

Și pentru ca petrecerea să fie completă, Deliei i se alătură pe scenă unii dintre cei mai reprezentativi artiști ai României cu care artista are colaborări precum Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, dar și voci ale noului val din industria muzicală precum EMAA și Paulina.

Dacă vrei să intri în Universul Rockadelia, încă mai sunt bilete disponibile pe https://bilete.deliaofficial.ro, după cum urmează: Zona Verde –  99 de lei și Zona VIP 249 de lei. După show, fanii vor avea posibilitatea să se întâlnească în backstage cu artista lor preferată la o sesiune de meet and greet pentru care pot achiziționa bilet la preț special de supliment meet and greet de 140 de lei.

Rockadelia1.jpeg
Rockadelia2.jpeg

Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia are una din cele mai spectaculoase cariere din industria muzicală românească. Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului, “Acadelia”, “Psihedelia”, “Deliria”, prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *