Romanian Creative Week (RCW) – cel mai important eveniment dedicat industriilor creative pe care nu trebuie sa il ratezi!
2021-05-31 15:53:03

Intre 2 si 6 iunie 2021, orasul Iasi se va transforma in nucleul creativitatii din Romania, gazduind cel mai important eveniment dedicat industriilor creative romanesti, Romanian Creative Week. Evenimentul va gazdui o serie de expozitii indoor si outdoor, workshopuri, showuri de moda, proiectii de filme si muzica live. Printre cele mai importante evenimente amintim: Romanian Fashion Week, Musicalling, Moldova Film Festival, Visual Arts, House of influencers si VegFest.

Musicalling- evenimentul care transforma orasul Iasi in capitala muzicii live

Prima editie “Musicalling” va aduce pe scenele amplasate in Gradinile Palas Mall urmatorii artisti: Nosfe, Bruja, Dl Goe, Tobi Ibitoye, Jean Gavril, Valeria Stoica, Christian Eberhard, Amuly si Manuel Riva. Acestia vor crea o atmosfera magica, cu un mix muzical pentru toate gusturile.

Concertele vor putea fi urmarite in zona Palas Mall: Miraval, Tribeca și Czech In, cat si online, pe paginile de Facebook si de Instagram, precum si pe canalul de Youtube al evenimentului Romanian Creative Week.

TIC/INTERNATIONAL MUSIC CAMP

Tot in cadrul Musicalling, va fi organizat si TIC – International Music Camp, la care vor participa artisti, compozitori, textieri si producatori. Timp de cinci zile, acestia vor crea impreuna piese care sa concureze pentru titlul de hiturile anului 2021.

WORKSHOP-URI DE INDUSTRIE MUZICALA

Pe 5 iunie, in cadrul Romanian Creative Week, va avea loc prima editie a INDIERO ON TOUR, o initiativa a Asociatiei Indiero a producatorilor si editorilor de muzica independenti din Romania. Doritorii sunt invitati intre 11:00 si 15:00, in Sala Voievozilor din Palatul Culturii, unde o serie de profesionisti in domeniu le vor prezenta informatii despre exploatarea in online a operelor muzicale, platforme utile, studii de caz, surse de venituri in industria muzicala. Participarea este gratuita. La aceasta editie vor fi prezenti si Bogdan Maxim si Dan Muraru, co-fondatori Roton Music si Mihai Lupu, Digital Project Manager Roton Music.

Provocarea Legion 1vs1 CS:GO

Romanian Creative Week urmeaza sa gazduiasca Provocarea Legion 1vs1 CS:GO, un eveniment dedicat exclusiv gamerilor. Nexus Gaming, cea mai mare organizatie de e-sports din Romania, lanseaza un concurs de Counter-Strike: Global Offensive. La acest eveniment vor fi prezenti si doi dintre cei mai populari creatori de continut din sfera de gaming: JaxiTV si AlexaTV, creatori al caror numar de subscriberi depaseste 300.000.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *