Romanian House Mafia lansează remake-ul „Bad Habits” alături de Chopin și Sad George
2021-10-19 18:26:00

Romanian House Mafia lansează un nou remake dance alături de Chopin și Sad George pentru piesa „Bad Habits” cântată de Ed Sheeran în varianta originală. Single-ul, care a reușit să domine topurile muzicale la nivel internațional încă de la lansare, are parte acum de un refresh dance, care te va face sa retrăiești momentele în care te-ai distrat alături de prieteni.

Piesa a fost compusă și produsă de către Chopin alături de Sad George.

Sag George este unul din producătorii sublabel-ului Romanian House Mafia pentru care, pasiunea și determinarea de a realiza producții cât mai unice în modul său caracteristic, sunt elemente definitorii. De aproximativ cinci ani, George este pasionat de lumea producției muzicale, printre alte pasiuni numându-se și compusul și cântatul la vioară.

Chopin s-a lăsat purtat de pasiunea pentru muzică și producție încă de la începutul carierei sale, iar în prezent are în desfășurare mai multe proiecte de suflet care, cu siguranță, vor demonstra faptul că muzica sa merită să fie ascultată de cât mai mulți oameni.


Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *