Romanian House Mafia lansează remake-ul Bella Ciao alături de Jade Shadi și Nalani
2021-12-03 23:05:47

Romanian House Mafia lansează o noua producție “Bella Ciao” în colaborare cu Jade Shadi și Nalani. Piesa reprezintă un remake al piesei “Bella ciao”, celebra piesă italiană de protest, promovată în ultimii ani datorită serialului “Casa de Papel”.

“Bella Ciao” a fost compusă de Jade Shadi, iar interpretarea îi aparține lui Nalani. În varianta ei originală a luat naștere la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar prima înregistrare de studio a ei a fost făcută de cântărețul de folk italian  Giovanna Daffini în 1962.

Jade Shadi reprezintă un proiect dedicat muzicii house, născut din dorința de libertate, de dans și de exprimare. Acest proiect a fost creat cu scopul de a experimenta cât mai multe zone ale muzicii house, unul dintre scopurile principale fiind acela de a inspira la rândul său alți pasionați de muzică.

Nalani este o apariție fresh in portofoliul Global Records, unde a avut deja o serie de lansări. Cover-ul piesei “Toxic” al hit-ului lui Britney Spears a impresionat iubitorii genului, la fel și la doilea single “Târziu”. Colaborarea alături de Romanian House Mafia este deja o certitudine, în trecut fiind alte 4 lansări: „Lean On”, „Just Dance”, „Let Me Feel” și „New Rules”.

Romanian House Mafia este un sub-label Global Records dedicat exclusiv muzicilor dance și house. Inițiativele RHM vizează egalarea succeselor internaționale ale artiștilor de top ale acestei nișe.

Păreri?

https://youtu.be/mcCNrsRQU8I

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *