Romanian House Mafia lansează remake-ul „Ocean Drive” alături de Chopin și Nadja
2021-11-20 19:36:03

Romanian House Mafia lansează o noua producție “Ocean Drive” în colaborare cu Chopin și Nadja. Piesa reprezintă un remake al piesei “Ocean Drive” a lui Duke Dumont. Piesa originală a fost un succes internațional, iar remake-ul îi aduce o nouă sclipire. Melodia are o stare ce ii permite să fie ascultată oricând și oriunde, în special în drumurile cu mașina

“Ocean Drive” a fost compusă de Chopin, iar interpretarea îi aparține lui Nadja. În varianta ei originală, “Ocean Drive” by Duke Dumont a fost un hit internațional în 2015, primind 4 discuri de platină în Australia, 2 discuri în Canada, 1 disc de platină în Noua Zeelandă, UK și USA, diamant în Polonia, si aur în Italia și Portugalia.

Chopin s-a lăsat purtat de pasiunea pentru muzică și producție încă de la începutul carierei sale, iar în prezent are în desfășurare mai multe proiecte de suflet care, cu siguranță, vor demonstra faptul că muzica sa merită să fie ascultată de cât mai mulți oameni.

Nadja își păstrează identitatea secretă, dar un și dragostea față de muzică. Fiecare celulă din corpul tău va vibra sunetelor lui.

Romanian House Mafia este un sub-label Global Records dedicat exclusiv muzicilor dance și house. Inițiativele RHM vizează egalarea succeselor internaționale ale artiștilor de top ale acestei nișe.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *