Romanian House Mafia lansează remake-ul „Somebody’s watching me” alături de Chopin și Ela
2021-10-30 12:00:00

Romanian House Mafia lansează o noua producție “Somebody’s watching me” în colaborare cu Chopin și Ela. Piesa reprezintă o ediție specială de Halloween a piesei lui Rockwell cu același nume din 1984. Melodia este un mix perfectă între ritmuri oldschool și stările de “groază” pe care ți le poate da Halloweenul.

“Somebody’s watching me” a fost compusă de Chopin, iar interpretarea îi aparține Elei. În varianta ei originală, “Somebody’s watching me” by Rockwell a fost un hit internațional în 1984, fiind locul întâi în Belgia, Franța și Spania, și în top cinci în Canada, Germania, Olanda, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Elveția și Statele Unite ale Americii. Reeditarea celor de la Romanian House Mafia nu este prima. În 1992 DJ BoBo a lansat un remix al aceleiași piese atingând no 1 în Suedia și Elveția. În 2006 trupa germană Beatfreakz a făcut un pseudo-cover al piesei care a ajuns și el în topurile europene și americane.

Chopin s-a lăsat purtat de pasiunea pentru muzică și producție încă de la începutul carierei sale, iar în prezent are în desfășurare mai multe proiecte de suflet care, cu siguranță, vor demonstra faptul că muzica sa merită să fie ascultată de cât mai mulți oameni.
Ela este o artistă din România care și-a început cariera participând la concursuri cu profil muzical care au ajutat-o să evolueze pe plan artistic. În 2019 a început un proiect personal de reinterpretări a pieselor cunoscute ce a ajutat-o să devină remarcată de audiența pe care o are acum.

Romanian House Mafia este un sub-label Global Records dedicat exclusiv muzicilor dance și house. Inițiativele RHM vizează egalarea succeselor internaționale ale artiștilor de top ale acestei nișe.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *