Romanian House Mafia revine cu un nou single – Fly Me To The Moon
2021-10-08 20:49:00

Romanian House Mafia lansează piesa “Fly Me To The Moon” în colaborare cu Jade Shadi, Misha Miller și Capablanca. După o serie de remake-uri dance ale unora dintre cele mai cunoscute hit-uri internaționale, RHM revine cu o producție originală care combină perfect vocea senzuală a artistei cu vibe-ul dance al piesei.

Piesa a fost compusă într-un camp realizat cu toți producătorii sublabe-ului Romanian House Mafia, Jade Shadi și Capablanca ocupându-se de producția finală a piesei.

Misha Miller este una dintre puținele artiste din România ce se poate bucura de prezența într-un top Billboard, mai exact artista a reușit performanța de a ajunge locul #19 în Billboard Dance Club în Statele Unite ale Americii cu “What Mama Said”, colaborare lansată alături de DJ-ul și producătorul Manuel Riva. Printre colaborările de succes avute se numără și lansarea “Smoke Me” alături de Sahsa Lopez sau “Touche”, piesă lansată în colaborare cu Sickotoy.

Jade Shadi reprezintă un proiect dedicat muzicii house, născut din dorința de libertate, de dans și de exprimare. Acest proiect a fost creat cu scopul de a experimenta cât mai multe zone ale muzicii house, unul dintre scopurile principale fiind acela de a inspira la rândul său alți pasionați de muzică.

Capablanca este unul dintre cei mai tineri producători cu care sublabel-ul Romanian House Mafia a lucrat până în prezent. Cu o viziune nouă, fresh și originală, Capablanca s-a axat pe dezvoltarea unui stil propriu prin care încearcă, cu fiecare lansare în parte, să pună în evidență cât mai bine vocea artistului alături de beat-urile create de către el.

Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *