Romanian House Mafia și INNA lanseză remixul piesei “UP”
2021-11-11 20:54:14

Romanian House Mafia lansează un remix alături de INNA pentru cea mai recentă lansare a ei – „UP”. Acest remix reprezintă a doua colaborare dintre artiști, prima fiind “From Paris to London”. Energia piesei este una caracteristică Reginei Dance-ului și în acest moment își revendică locul în playlisturile de party din întreaga lume.

“UP” a fost compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu și Alex Cotoi. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac. În acest moment, piesa se bucură de o ascensiune internațională. Piesa se aude pe Radio în România, Bulgaria, Turcia, Rusia, Lituania, Polonia și Franța. Pe YouTube a depășit 5M, iar pe Spotify este aproape de 1M. Pe Shazam, piesa este pe locul #5 în România, pe #6 în Bulgaria, pe #7 în Rusia, în Top 100 în Moldova, Polonia, Sri Lanka, Rusia și #24 Global.

INNA și-a construit un portofoliu plin cu hit-uri încă de la primele lansări. Nici premiile n-au întârziat să apară, iar cluburile din Europa, Asia, America Latină și Orientul Mijlociu îi dansează muzica de ani buni. Este un fenomen muzical de neoprit. Anul 2021 a găsit-o muncind în studio, iar lansările au venit negreșit. Piesa “Flashbacks” a fost numărul #1 în Rusia pentru mai mult de 8 săptămâni. Lansarea “Maza” are 20M vizulizări, iar după au urmat “Oh My God”, “Cool Me Down” feat. Gromee, “It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, “Papa” cu SICKOTOY x Elvana Gjata. De-a lungul carierei, INNA a colaborat cu foarte mulți artiști internaționali precum Flo Rida, J Blavin, Timmy Trumpet, Daddy Yankee, Pitbull, Yandel, Eric Turner și mulți alții.

Romanian House Mafia este un sub-label Global Records dedicat exclusiv muzicilor dance și house. Inițiativele RHM vizează egalarea succeselor internaționale ale artiștilor de top ale acestei nișe.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *