Romanian House Mafia x Chopin x Nalani lansează un nou remake – „Wild Thoughts”
2021-09-29 17:37:00

Romanian House Mafia, în colaborare cu Chopin și Nalani au pregătit unul dintre cele mai așteptate remake-uri ale acestui sezon – “Wild Thoughts”. Cu o producție dance nouă, dar și cu un boost de energie specific lansărilor RHM, celebrul hit este pregătit să fie cunoscut sub o altă formă.

Nalani, una dintre cele mai tinere și fresh artiste din echipa Global Records, a debutat în lumea muzicii odată cu lansarea cover-ului „Toxic”, celebrul hit semnat Britney Spears. La scurt timp, artista a lansat primul său single, „Târziu”, piesă ce s-a bucurat de un feedback extrem de bun din partea publicului. Pe lângă colaborarea cu Romanian House Mafia pentru „Lean On”, „Just Dance” , „Let Me Feel” și „New Rules”, Nalani a bifat o colaborare internațională alături de Runtree pentru „Higher”, piesă ce a intrat în scurt timp în playlist-urile Radio Zet și RMF, două dintre cele mai cunoscute și apreciate radiouri din Polonia.

Chopin s-a lăsat purtat de pasiunea pentru muzică și producție încă de la începutul carierei sale, iar în prezent are în desfășurare mai multe proiecte de suflet care, cu siguranță, vor demonstra faptul că muzica sa merită să fie ascultată de cât mai mulți oameni.

Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *