Roton Music si Magic FM te invita pe 19 iulie la Hard Rock Café pentru un show unic in Romania
2017-07-14 14:48:16

2 Vibes Symphony este un proiect nou, avand ca membrii pe Ciprian Rogojan, fondator al formatiei SISTEM, si Alexandru Anastasiu, castigator al marelui premiu Yamaha la vibrafon.
Alaturi de cei 2, conceptul 2 Vibes Symphony include un cor cu orchestra si o voce feminina.

“Ne propunem sa aducem pe scena muzica de film imbinata cu un show vizual si unul de percutie, toate puse in practica cu ajutorul instrumentelor melodice: vibrafon si marimbafon. Vom reinterpreta teme celebre ale unor trupe consacrate precum: Metallica, Safri Duo, Nirvana, dar si teme din folclorul autentic.” – 2 Vibes Symphony

Un concept format din 15 muzicieni, povestea acestui spectacol va fi proiectata în timpul concertului pe un panou led de 6/4m. Totodata, concertul va fi filmat cu 4 camere si disponibil online pe www.enjoytv.ro.

Alaturi de ei, pe scena Hard Rock Cafe, se va afla Laura Bretan, faimoasa tanara cu voce de opera care a castigat premiul cel mare la “Romanii au talent”. La scurt timp dupa, artista de doar 15 ani a reusit sa impresioneze si juratii versiunii americane si sa termine pe locul 2 in cadrul “America’s Got Talent”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si la restaurantul Hard Rock Cafe.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu drag la acest show, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *