Roton si Studentnews.info au dat startul la Student Talent Contest
2020-05-25 16:02:45

Roton si Studentnews.info au creat concursul online Student Music Talent, un concurs dedicat studentilor pasionati de muzica. Scopul principal este sprijinirea tinerilor pasionati de muzica, dar concursul serveste si ca o incurajare spre creatie in aceasta perioada.

Participarea la concurs se face prin inregistrarea unui link cu interpretarea/instrumentalul pe https://www.studentnews.info/student-music-talent/

Concursul are doua sectiuni, cea de artist vocal si cea de producator, iar premiile includ posibilitatea semnarii unui contract standard de artist cu Roton Music (locul I – vocal), producerea, inregistrarea si lansarea unei piese (locul II – vocal), producerea si inregistrarea unei piese (locul III – vocal) si posibilitatea semnarii unui contract standard de publishing (locul I – producator).

Perioada de inscrieri se va termina pe 7 iunie, iar pana atunci orice student sau elev in clasa a 12-a se poate inscrie, respectand regulamentul de mai jos.

REGULAMENT:

https://www.studentnews.info/student-music-talent/?contest=contest-condition#contest-condition

Dupa perioada de inscrieri, urmeaza o saptamana de voturi pentru a se decide finalistii, urmand apoi finala pentru care va fi inca o saptamana de voturi. Pentru alegerea finalistilor si castigatorilor se vor lua in considerare, cu o pondere de 50%, voturile  celor de acasa si voturile unui juriu format din membrii casei de discuri Roton, tot cu o pondere de 50%.

Succes!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *