Rucsy a lansat clipul piesei ”Puternica”
2021-03-11 16:39:56
Rucsy, fosta componentă a formației Blaxy Girls, a lansat pe data de 8 Martie, chiar de ziua femeii, melodia “Puternica”.

“La mulți ani,femeie! Ești puternica, frumoasa și deșteaptă! Nimeni nu are dreptul sa-ti spună altfel” acesta este mesajul pe care Rucsy și băieții de la Eden Records  îl au pentru toate femeile de 8 Martie. Mesajul vine alături de o piesa care vrea să reamintească doamnelor și domnișoarelor cât de speciale sunt in fiecare zi, nu doar de ziua lor. “Puternică” așa se numește piesa care poate ajunge cu ușurință imnul femeilor de pretutindeni.

Rucsy a rupt clasamentele muzicale în urmă cu câțiva ani.

Dacă numele Eden Records este încă proaspăt în showbiz-ul românesc, nu putem spune același lucru și despre Rucsy. Fostă solistă a unei trupei de fete, care a rupt topurile cu câțiva ani în urmă, având piese ce s-au clasat luni în șir pe locul 1, la toate radiourile din România (Blaxy Girls), Rucsy este și membră de bază a trupei The Colours, cu care cântă alături de concurenții celebrelor emisiuni X Factor și Te cunosc de undeva. De ceva vreme, ea a decis să intre și în familia Eden Records, unde participă activ la toate creațiile muzicale ce urmează a fi lansate de această “gașcă de nebuni”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *