S-a auzit prima dată pe scena de la Beach Please, iar acum sweetbois lansează în platformele digitale Perlă
2023-06-07 15:16:09

Cu un sound proaspăt și un stil unic, Perlă este o poezie modernă dedicată “persoanei speciale” , fiind o declarație de dragoste într-un mod urban captivant. De la primul sunet până la ultimul vers al piesei, această piesă te va cuceri și te va face să te îndrăgostești iremediabil. Sweetbois sunt recunoscuți pentru versurile lor autentice și modul unic prin care transmit mesajul pieselor.

Publicul Beach Please deja a fredonat “Spune că mă vrei pe bune…” în ritmurile unice ale duo-ului de senzație, iar acum piesa este lansată în digital. Sound-ul piesei este o comoară rară a muzicii urbane pe care o vei descoperi și pe care o vei adăuga în playlistul tău de vară.

Perlă este disponibilă acum pe principalele platformele de streaming.

Despre sweetbois

Sweetbois este un duo muzical cu un sound inconfundabil, format din artiștii Steezy și Tendo. După succesul lor de debut cu piesa “Nightlife” care a strâns peste 630k vizualizări, ei aduc un stil fresh și captivant în industria muzicală, combinând elemente de UK garage, pop și electro într-un mod inovator. Sweetbois reprezintă viitorul muzicii urbane și promit să continue să surprindă și să încânte publicul prin muzica lor autentică. Cu peste 15.500 de ascultători lunar pe platforma Spotify, Sweetbois se bucură de o susținere din ce în ce mai mare din partea publicului.

Sweetbois tocmai au semnat primul lor contract cu Roton, un label românesc de renume în industria muzicală, cunoscut pentru angajamentul său față de artiști și muzică încă din 1994. Prin colaborarea lor cu Roton, duo-ul este pregătit să cucerească scena muzicală.

Despre Roton

Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *