S-a inspirat din propria lui viata! Kamara lanseaza primul single solo, "Encore plus fort"!
2016-04-21 09:24:35

Kamara, jumatatea trupei AlbNegru, lanseaza prima piesa solo, inspirata din viata lui Kamara, “Encore plus fort”, insotita de un videoclip spectaculos.

“E prima mea piesa solo. Ideea a pornit de la un refren pe care l-am inregistrat eu pe telefon si care i-a placut mult prietenului meu Ralflo, un producator si muzician cu urechea fina, care a simtit potentialul piesei. S-a pus pe creatie in acea noapte si dupa cateva ore, avea deja o forma. De productie s-a ocupat un alt prieten drag, Vanotek, cu care, desi sunt la prima colaboare, iata ce a iesit. Si, ca de obicei, nu pot sa nu amintesc de Bunicu’ Magic care reuseste sa faca un Mix&Master a la carte”, spune Kamara.

“Am ales sa cant singur piesa pentru ca, sunt trairile mele exclusive in aceasta piesa, motiv pentru care nu le puteam canta decat singur. Atat eu cat si Andrei am ales sa interpretam si piese solo, dar si piese in doi, asa cum v-am obisnuit. Versurile pentru “Encore plus fort” sunt inspirate din viata mea si tot pachetul a iesit un pic mai bine decat m-am asteptat. Sunt incantat de rezultat si fericit ca am lucrat cu Ralflo si Vanotek pentru primul meu single. Au simtit tot ce am vrut sa spun si sa transmit cu acest single”, a mai adaugat Kamara.

Ce spune colegul sau Andrei despre proiectul muzical solo al lui Kamara? Se pare ca il sustine neconditionat!

“Andrei a fost unul dintre primii care au ascultat piesa, inca din starea de proiect si i-a placut foarte mult. Sunt convins ca se bucura pentru mine, cum s-ar bucura pentru el. Stie ca reciproca e valabila!”, ne-a asigurat Kamara.

S-a vopsit blond, special pentru proiectul solo!

“M-am vopsit pentru ca asa am simtit. O mai facusem acum vreo 18 ani, dar la vremea aceea nu a iesit ce mi-am dorit. Acum, dupa ce hairstylistul meu, Fuad, care mi-a facut toate frezele in ultimii ani mi-a spus sa ma uit oglinda dupa 3 ore si jumatate de lucru, m-am bucurat sa vad un nou ‘eu’, care se potrivea exact cu ce voiam ca imagine pentru prima mea piesa solo. Habar nu am ce voi face in viitor cu parul meu, deocamdata ma simt bine asa. Blond :)”, marturiseste Kamara.

Cat despre videoclipul piesei “Encore plus fort”, Kamara a apelat la serviciile unui prieten si regizor talentat cu care isi dorea de ceva vreme sa lucreze, Richard Stan, alaturi de echipa lui de profesionisti, Crew Art Solutions. Acesta a creat o poveste altfel, care a ilustrat cum nu se poate mai bine versurile si trairile artistului.

“A fost o placere sa lucrez cu el, desi m-a stors de energie pana la ultima picatura in aproape 24 de ore de munca. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara sustinerea si increderea bunului meu prieten si manager, Marius China, care a organizat tot ce este in jurul meu. Pentru acest nou single am semnat cu drag cu cele doua case de discuri cu care lucrez din 2010 incoace, Cat Music si Sprint Music”, a mai spus, incheiere, Kamara.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna clipul primului single solo al lui Kamara, “Encore plus fort”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *