S-a lansat Mr. VIK feat. Alex Mica - "Travesuras", piesă care face parte din proiectul Friday Raggaeton
2021-08-20 13:49:31

Dacă e vineri, avem motive de petrecere și de dans. Iar Friday Raggaeton, proiectul înițiat de Sprint music și WeLoveMusic continuă cu o nouă lansare specială. De data aceasta este vorba de melodia “Travesuras”, o colaborare specială între nimeni alții decât Mr. VIK și Alex Mica.

V-am obișnuit deja ca în fiecare vineri să aveți o piesă beton de la Mr. VIK și colaboratorii săi. Însă iată că de data aceasta avem o melodie specială cu un artist foarte îndrăgit de întreaga lume. Este vorba de Alex Mica, interpretul hitului “Dalinda”, care de data aceasta a intrat în proiectul Friday Raggaeton cu o nouă piesă, o colaborare specială.

“De la prima piesă “Maribella” cântată cu el am promis că vom mai scoate una și o să mai facem multe piese pentru că avem o potrivire muzicală, părerea mea. Ne potrivim foarte bine ca artiști, și atunci, îți dai seama că a fost foarte simplu să mai facem încă una. I-am arătat melodia asta într-un alt format și el a venit cu refrenul. E compus în totalitate de el, text, linie muzicaală, tot. Piesă are un pic de tente balcanice, un pic spre raggaeton, balkaton. A ieșit foarte bine, am mare încredere în ea. Mai ales că este și vară, exact gemul de piesă pentru perioada asta. Dacă ești la Mamaia, Costinești e de ascultat oriunde, în club, pe plajă, peste tot”. ne-a mărturisit Mr. VIK.

Iar Alex Mica ne-a mărturisit și el cum a fost colaborarea. “După ce am lansat piesa “Maribella”, Mr. VIK mi-a propus să mai facem o piesă, dar de această dată să compun eu refrenul și așa a luat naștere “Travesuras” pe la începutul verii. E o piesă reggaeton dansabila, iar nouă ne place și sperăm să placă și publicului!”, a încheiat solistul. Așa că dați play și începeți să dansați pe ritmuri de vară raggaeton! Friday Raggaeton!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *