S-a lansat oficial trailerul filmului “Încă Două Lozuri”
2023-10-04 17:40:14

Comedia savuroasă, despre îmbogățitul peste noapte în era digitală, va ajunge în cinematografele din toată țara pe 27 octombrie

A apărut oficial trailerul comediei “Încă Două Lozuri”. Filmul care îi are în roluri principale pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, va ajunge în cinematografele din toată țara pe data de 27 octombrie. Mult așteptatul film de comedie, regizat de Paul Negoescu, este o continuare a peliculei “Două Lozuri”- care a fost lansată în urmă cu 7 ani și s-a bucurat de un succes răsunător, cu săli de cinema pline și cu aprecieri din partea criticilor la festivalurile de film din țară și din străinătate. Trailerul filmului “Încă Două Lozuri” poate fi văzut pe site-ul oficial al filmului www.incadoualozuri.ro și pe canalul de YouTube “Încă Două Lozuri”.

Deși au dispărut de pe ecrane, în toți acești ani, personajele Sile, Dinel și Pompiliu au rămas drept figuri memorabile în mințile fanilor. La fel și întrebarea celebră “Ce culoare are Dacia? Albă sau neagră.” Iată că e momentul ca cele trei personaje să revină pe marile ecrane cu același umor de calitate și comic de situație, însă cu o temă apropiată zilelor noastre. Comedia surprinde ideea îmbogățirii peste noapte, în era digitală a anului 2023 și prețul scump plătit de unii dintre cei care au pariat pe cryptomonede- o trecere subită de la extaz la agonie.

Despre “Încă Două Lozuri”

20 de zile au durat filmările pentru filmul “Încă Două Lozuri” și au fost făcute în perioada septembrie 2022- mai 2023. La 7 ani de la primul film, “Două Lozuri” (2016), echipa a revenit în locurile în care s-au filmat scenele și au descoperit cât de mult s-au schimbat orașele României din 2016 încoace. Au găsit în multe orașe străzi mai sufocate de mașini, clădiri refăcute, altele lăsate în paragină, așa se face că anumite decoruri au fost recreate de la zero, într-un platou de filmare. Scenele au fost filmate în mai multe locații din București, precum și din Slatina, Craiova, Curtea de Argeș, Alexandria și Turnu Măgurele, Ploiești, Băiculești, Decindea, Giurgiu, Mihai Bravu, Corabia, Limanu și Platourile Giulești.

 

Filmul “Încă Două Lozuri”, videoclip și piesă cu Mario Fresh și RENVTO

Comedia “Încă Două Lozuri” a avut parte și de colaborări inedite. Echipa filmului a făcut un o colaborare cu artiștii Mario Fresh și RENVTO și au creat piesa și videoclipul “Ce seară minunată”, lansate recent. Ineditul constă în faptul că, pentru prima dată în industrie, doi dintre actorii principali din film, Dragoș Bucur și Dorian Boguță, au înregistrat o strofă din piesă.

Synopsis “Încă Două Lozuri

Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stick-ului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui. Din distribuția filmului fac parte următorii actori: Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete și Ilona Brezoianu.

 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *