S-a lansat trailerul filmului ,,Dragoste pe muchie de cuțit”, prima comedie romantico-culinară din România S-a lansat trailerul filmului ,,Dragoste pe muchie de cuțit”, prima comedie romantico-culinară din România
2023-09-24 12:45:41

Filmul va ajunge în cinematografele din toată țara în 29 septembrie

A apărut trailerul primei comedii romantico-culinare din România, ,,Dragoste pe muchie de cuțit”. Filmul, unul dintre cele mai așteptate din această toamnă, va avea premiera în cinematografele din România pe data de 29 septembrie. Pelicula are toate ingredientele unei comedii romantice numai bune de savurat în cinema – umor, romantism, o rețetă secretă autentic românească veche de 1.000 de ani, și personaje spumoase jucate de actori cunoscuți. Din distribuție fac parte Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alin Panc și Alexandru Pop.
 

 

 

 

 

 

Filmul marchează o serie de premiere

,,Dragoste pe muchie de cuțit” este primul film românesc ce combină romantismul cu o temă culinară. Dragostea gustului de altădată se împletește cu dragostea din copilărie, un strop de umor și un deznodământ cu totul neașteptat.

O altă premieră constă în faptul că Marius Moga, prin intermediul casei de producție DeMoga Music, este pentru prima dată co-producător într-un lungmetraj. Marius Moga a lucrat îndeaproape cu echipa peliculei și au creat împreună muzica ce susține emoția și suspansul scenelor din film. Mai mult, regizorul Germain Kanda face trecerea de la producții de publicitate la cinematografie și realizează astfel primul său lungmetraj.

 

 

 

 

 

 

Ingredientul secret al unei rețete vechi de 1.000 de ani, dezvăluit în film

Ursul de mămăligă, o rețetă autentică locală din Transilvania, transmisă din generație în generație de 1.000 de ani reprezintă tema conflictului din film. Rețeta a fost o provocare chiar și pentru echipa filmului, care a trebuit să o prepare ca la carte. L-au avut alături pe Chef Samuel, care nu doar a gătit, ci are și un rol în film și pe bucătarul Cristian Lapte. Ingredientul secret al ursului de mămăligă va fi dezvăluit fanilor în cadrul filmului care va ajunge în cinematografele din toată țara, din 29 septembrie.

 

 

 

 

 

Synopsis

Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor lor, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

 

 

 

 

 

 

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Alexandru Pop, Alin Panc, Mirela Zeța, Cosmin Șofron, Gabriela Popescu, Natalia Mateuț, Sînziana Sooper, Chef Samuel și mulți alții.

Filmul este regizat de Germain Kanda.

Filmul ,,Dragoste pe muchie de cuțit” este produs de PAPA Pictures și co-producătorii DeMoga Music și Vent D’Est, după scenariul de Salex Iatma și Alex Panc și distribuit de PAPA Pictures.

Comunicarea este realizată de agenția Magic Maker PR and Communication, parte a grupului UNTOLD.

,,Dragoste pe muchie de cuțit” este un film susținut de Kaufland.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *