"Sa ma saruti": Cea mai indrazneata poveste de dragoste spusa pe ritm de deep house
2017-03-09 16:57:11

Asteptarea a luat sfarsit si cea mai indrazneata poveste de dragoste spusa pe ritm de deep house este lansata intr-o formula inedita, de catre Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N.

Piesa “Sa Ma Saruti” produsa in studioul Akcent Music, este cel de-al cincilea single oficial al lui Ackym, producatorul muzical care ne-a obisnuit cu sound-ul sau inovator, apreciat atat in cluburi cat si pe radio. Vocile calde ale Sandrei si a lui Adrian completeaza perfect vibe-ul de club al piesei punctat armonios si de folosirea unor instrumente inedite. Toate aceste ingrediente fac din piesa “Sa Ma Saruti” un potential hit al verii 2017.

Ackym este unul dintre producatori muzicali ai pieselor “Kamelia” (AKCENT feat Lidia Buble & DDY Nunes), “Linda” (Andreea Banica feat Veo), dar si a ultimelor doua albume AKCENT, piese care au insumat impreuna peste 100 de milioane de vizualizari pe Youtube si care au devenit hit-uri internationale.

Ackym si-a castigat notorietatea si ca remixer, versiunea sa pentru piesa “Liar” devenind preferata DJ-ilor din intreaga lume.

“Piesa este altceva!! O sa fie o surpriza inedita pentru public si pentru cei care imi cunosc stilul muzical. Este o piesa calda cu un vibe pozitiv, care reflecta atmosfera din studioul Akcent Music si munca de echipa. Piesa “Sa ma Saruti” a fost compusa de catre noi trei, eu, Adrian si Sandra, de aceea am ales sa o si lansam in aceasta formula inedita! Sper sa va placa!” a declarat Ackym.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna lyric video-ul piesei “Sa ma saruti”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *