Sabrina Carpenter a lansat single-ul Fast Times
2022-02-19 13:23:00

Sabrina Carpenter a lansat single-ul “Fast Times”. Piesa este scrisă de Sabrina, John Ryan, Julia  Michaels și J.P. Sax, expunând o altă latură a artistei. Pianul sclipitor și linia de bass completează perfect vocea Sabrinei.

Abia am trecut de vârsta de 20 de ani și totul se simte ca și cum trebuie să treci peste tot ce se întâmplă înainte de a realiza tot ce s-a întâmplat. Îmi aduce aminte de momentele din viață în care acționăm din impuls, știind că riscăm anumite consecințe, dar merită pentru ceea ce ar putea să se întâmple“, a spus Sabrina despre noul single.

Artista a apărut în filmul EMERGENCY, care a avut premiera la 2022 Sundance Film Festival. Totodată, aceasta a fost invitată la emisiunea Tonight Show Starring Jimmy Fallon pentru a discuta despre film și muzică.
“Skinny Dipping”, cel mai recent single al Sabrinei, a fost lăudat de Billboard. Acesta a fost lansat după piesa “Skin” care a acumlat peste 123 milioane de ascultari pe Spotify și peste 26 milioane de vizualizări pe YouTube.

Sabrina Carpenter este o cântăreață, compozitoare, actriță, designer de modă și producătoare. Aceasta a apărut în Girl Meets World, The Hate U Give, The Short History of the Long Road, Work It, Mean Girls și Clouds. Din punct de vedere muzical, artista are mai multe piese certificate cu discul de aur, cântând la multe festivaluri. În 2020, aceasta a fost inclusă pe lista “30 Under 30” a celor de la Forbes. În urmatoarea perioada, Sabrina va juca in Alice, o reimaginare muzicală a filmului Alice In Wonderland. Tot pentru acest an, artista a pregătit albumul de debut.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *