Saco și Sebastiën fac echipă din nou si lansează single-ul I'm Your Man
2022-09-03 12:04:37

După ce au cucerit România cu hit-ul „Gotta Give Me”, Saco și Sebastiën revin cu single-ul „I’m Your Man”.

Ocupând în continuare un loc în Top 5 pe Shazam și in topurile radio si TV din România, Saco și Sebastiën au strâns deja peste 23 de milioane de stream-uri pentru cele două colaborări ale lor de până acum. Astfel, nu e de mirare că cei doi se reîntâlnesc în studio pentru o nouă piesă.

„I’m Your Man” este o piesă mai optimistă și mai uptempo decât predecesoarele, perfectă pentru finalul unei veri de neuitat.

Coen van Hessen, cunoscut profesional ca Saco, este un DJ, cântăreț și producător olandez din Utrecht. Fascinat de muzica electronică, a început sa performeze ca DJ-ul în 2003, la vârsta de unsprezece ani, iar la vârsta de 18 ani a început să cânte și să scrie piese pentru trupa sa, dar datorită altor interese și a faptului că era student la medicină, acesta a decis să-și pună cariera de artist în așteptare. Cu toate acestea, după terminarea facultății, Saco a început să-și producă din nou muzică. A început de unde a plecat și este pe cale să adauge un nou capitol interesant carierei sale!
Sebastiën este cântăreț olandeză, de două ori concurent la Vocea Olandei, în sezoanele 8 și 11.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *