Salem ilese a lansat piesa Thank You Note
2021-12-12 21:07:00

Salem ilese a lansat piesa “Thank You Note”. Melodia este una special realizata pentru perioada sarbatoriilor, un cadou pentru fani, artista incercand sa grabeasca atmosfera de poveste prin lansarea acestei piese.

Salem Ilese, tanara de 21 de ani, s-a pregatit pentru acest moment toata viata. Nascuta si crescuta in Mill Valley, CA, chiar langa San Francisco, cantareata si compozitoarea „canta muzica de mai mult timp decat isi poate aminti” si, pentru a dovedi, Salem glumeste ca parintii ei au „o multime de benzi video de santaj” de la primele ei eforturi muzicale. „Am scris cantece de cand am putut vorbi. In copilarie, cantecele mele ar fi despre orice, de la animale de plus la un tip din perioada gradinitei care mi-a placut.”

Salem isi atribuie cariera muzicala legendarului scriitor Bonnie Hayes, primul ei profesor. Acreditat pentru crearea unor piese de succes pentru Cher, Bonnie Riatt, David Crosby, Bette Midler si multe altele, Bonnie Hayes a vazut imediat potentialul lui Salem, de 12 ani, pentru povestiri; „M-a luat sub aripa ei. Pentru mine este ca o a doua mama. Probabil ca nu as fi aici fara ea.” – Salem.

Hayes s-a mutat in cele din urmă la Boston pentru a conduce departamentul de compozitie al Berklee College of Music si, la scurt timp, Salem s-a mutat pentru a se inscrie în departamentul ei. Dupa cativa ani de invatare intensa, Salem a luat decizia de a se muta inapoi pe Coasta de Vest, de aceasta data stabilindu-se in Los Angeles. Hit-ul „Mad at Disney” a devenit viral pe TikTok, provocand crearea a peste 3,2 milioane de videoclipuri si plasand melodia pe ravnita lista de redare Spotify – Today’s Top Hits, timp de peste 15 saptamani. Melodia a acumulat peste 208 milioane de stream-uri pe platforma.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *