Sam Fender a lansat melodia Alright
2022-07-19 18:45:03

Sam Fender a lansat melodia “Alright”. Piesa a fost înregistrată în timpul sesiunilor inițiale pentru cel de-al doilea album al lui Sam, Seventeen Going Under, și aterizează acum în timpul unei veri triumfale plină de spectacole în festival și înaintea primelor întâlniri live ale lui Sam în SUA.

Din spatele unuia dintre cele mai discutate spectacole, concertul de la Glastonbury și înaintea spectacolului din Finsbury Park din Londra pentru care s-au vândut 40.000 de bilete, Sam este încântat să dezvăluie noua piesă.

Sam Fender: “Alright” este una dintre primele piese din era Seventeen Going Under. A fost întotdeauna favorita mea și cumva nu a ajuns pe proiect. Este vorba despre creștere și despre tema înșelarii morții.”

După uriașa întâlnire de la Londra Finsbury Park, Sam este headlinerul Festivalului Tramlines din Sheffield și Truck Festival din Oxfordshire la sfârșitul acestei luni, înainte de a pleca în Statele Unite pentru o serie de festivaluri înainte de a se întoarce în Europa pentru mai multe sloturi la festivaluri. Apoi se întoarce în SUA în deschiderea Florence & The Machine pe tot parcursul lunii septembrie, inclusiv o noapte la Madison Square Garden din New York, înainte de a încheia cursa din SUA cu alte trei spectacole principale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *