Sam Fender a lansat single-ul Wild Grey Ocean
2022-10-30 13:35:51

Sam Fender a lansat single-ul “Wild Grey Ocean”. Este prima dintre cele două piese noi incluse în viitoarea ediție deluxe a lui Seventeen Going Under.

Piesa a fost înregistrată în timpul sesiunilor originale de album. La fel ca mare parte din materialul de pe disc, este o piesă care reflectă momente și amintiri din anii adolescenței lui Sam.

„Seventeen Going Under – Live Deluxe Edition” și „Live From Finsbury Park” vor fi lansate pe 9 decembrie.

Seventeen Going Under a fost lansat inițial pe 8 octombrie 2021. A debutat pe locul 1 în Marea Britanie, după un val de apreciere a criticilor, și a creat douăsprezece luni extraordinare pentru unul dintre cei mai buni compozitori britanici, câștigându-i lui Sam un al doilea premiu BRIT pentru Cel Mai Bun Rock / Alternative Act, două premii NME, un prestigios premiu Ivor Novello pentru compoziție și prima nominalizare a lui Sam la Mercury Prize.

În iunie 2023, Sam afișează două nopți la St. James’ Park cu o capacitate de peste 55.000 din Newcastle. Concerte noi în Belfast și Dublin sunt, de asemenea, în vânzare acum pentru vara viitoare.

„Live From Finsbury Park” surprinde performanța sclipitoare a lui Sam în fața a 45.000 de fani la începutul acestei veri la Londra. Fiind cel mai mare spectacol al lui Sam până în prezent și imediat după spectacolul său de la Festivalul de la Glastonbury, spectacolul din Finsbury Park a dat dovadă a celor douăsprezece luni incredibile pentru un artist a cărui ascensiune a fost fulgerătoare.

Seventeen Going Under Live Deluxe (CD 1):
Seventeen Going Under
Getting Started
Aye
Get You Down
Long Way Off
Spit of You
Last to Make It Home
The Leveller
Mantra
Paradigms
The Dying Light
Better of Me
Pretending That You’re Dead
Angel In Lothian
Good Company (Live)
Poltergeists
Howdon Aldi Death Queue
The Kitchen (Live)
Alright
Wild Grey Ocean
Little Bull Of Blithe

Live From Finsbury Park (CD 2):
Will We Talk?
Getting Started
Dead Boys
Mantra
Better Of Me
The Borders
Spice
Howdon Aldi Death Queue
Get You Down
Spit Of You
Alright
Play God
The Dying Light
Saturday
Seventeen Going Under
Hypersonic Missiles

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *