Samara Joy a lansat varianta deluxe a albumului Linger Awhile
2023-05-19 23:49:01

Samara Joy a lansat Linger Awhile (Deluxe Edition), o versiune extinsă a albumului său, câștigător GRAMMY, Linger Awhile, cu versiuni alternative. Albumul include muzică nouă, plus favorite ale fanilor, cum ar fi „Guess Who I Saw Today” și „Can’t Get Out Of This Mood”, pe care Samara le-a interpretat la GRAMMY din acest an înainte de a lua acasă premiile pentru Cel mai bun artist nou și pentru cel mai bun album vocal jazz.

Ediția Deluxe a lui Linger Awhile conține cinci piese noi, inclusiv interpretarea lui Samara a „I Miss You So” a lui lui Nat „King” Cole. Ca parte a ediției extinse, albumul conține și „Versiuni în duo” cu trei piese, cu Samara la voce și Gerald Clayton, maestru de pian, nominalizat de șase ori la Grammy, la pian. De asemenea, este inclusă o versiune în trio plină de suflet a „Guess Who I Saw Today”, cu și aranjată de apreciatul Shedrick Mitchell, și „Sometimes Today Seems Like Yesterday”, scrisă de și în omagiu lui Barry Harris, un mentor al Samarei care a murit. cu puțin timp înainte de înregistrarea lui Linger Awhile.

De când Samara a câștigat GRAMMY, Linger Awhile a ajuns pe locul 1 în Amazon Best Sellers, Billboard Jazz, Pandora Trendsetters, iTunes și Amazon vânzări de muzică digitală și CD și multe altele. Samara a strâns peste 1 milion de urmăritori pe Instagram și TikTok, iar turneele sale din întreaga lume se epuizează.

Înregistrat la Sear Sound din New York City de Chris Allen și produs de Matt Pierson, Linger Awhile prezintă o muzică exemplară de Pasquale Grasso (chitară), Ben Paterson (pian), David Wong (contrabas) și Kenny Washington (tobe). Lista de melodii este compusă din melodii apreciate de George Gershwin („Someone To Watch Over Me”) și Thelonious Monk („Round Midnight”) și include, de asemenea, versurile originale ale Samarei din „Nostalgia (The Day I Knew)” de Fats Navarro.

Linger Awhile (Deluxe Edition) Tracklist
1. Can’t Get Out Of This Mood
2. Guess Who I Saw Today
3. Nostalgia
4. Sweet Pumpkin
5. Misty
6. Social Call
7. I’m Confessin’
8. Linger Awhile
9. ‘Round Midnight
10. Someone to Watch Over Me
11. I Miss You So
12. Sometimes Today Seems Like Yesterday
13. I’m Gonna Lock My Heart (And Throw Away The Key)
14. I’m Afraid (Of Loving You Too Much)
15. Guess Who I Saw Today (New Trio Version)
16. Can’t Get Out Of This Mood (Duo Version)
17. Sweet Pumpkin (Duo Version)
18. Guess Who I Saw Today (Duo Version)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *