Sandina a lansat single-ul „Pe o stea"
2018-03-06 14:51:47

Sandina, un nou nume pe piata muzicala din Romania, a lansat recent videoclipul si piesa “Pe O Stea”. Sandina este si compozitorul single-ului, o piesa care imbina in mesajul ei sensibilitatea, senzualitatea si romantismul.

“Piesa descrie o poveste despre intalnirea a doi oameni, doua lumi, care se contopesc si devin una. Anume atunci vrei sa te ascunzi #PeOStea, si sa descoperi acea lume a voastra”, spune Sandina despre piesa.

Videoclipul piesei este filmat in Republica Moldova. “Chiar daca este un videoclip de imagine, am vrut sa redam mesajul cosmic al piesei si atmosfera romantica”.

Sandina este nascuta in Republica Moldova si, pe langa muzica, mai este pasionata de pictura. Cariera muzicala a inceput-o in calitate de compozitor de muzica si versuri. Sandina este co-autorul hitului “Like A Star”, semnat de Fly Project.

“Mi-am dorit sa cunosc mai multe despre lumea muzicii pana a ma concentra pe cariera mea si, astfel, experienta mea de compozitor a fost una foarte benefica, am invatat multe lucruri interesante.”

Sandina munceste acum la piese alaturi de producatori muzicali din Romania si promite sa revina in viitorul apropiat cu piese noi. “Prin muzica mea vreau sa inspir oamenii sa fie liberi sa iubeasca, sa simta si sa vada frumosul din cel apropiat, cat si din sine”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Pe o stea”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *